Vinyyliverhous pelastaa rapistuneet ulkoseinät

Royal Europa -vinyyliverhous on näyttävä ratkaisu uusimista kaipaaviin ulkoseiniisi. Meiltä saat tuotteet ja asennuksen yksinoikeudella Pohjois- karjalan alueella. Royal Europa-tuotteita maahantuo vantaalainen Glan Oy, jonka nettisivuilta saat monipuolisempaa tietoa kaikista tuotteista ja värivaihtoehdoista.

Vinyyliverhouksen edut

Vinyyliverhousta ei tarvitse maalata enää koskaan, lisäksi se suojaa rakennustasi kosteudelta ja sateelta. Royal Europan tuotteet on kehitetty kestämään suuria lämmönvaihteluita - ne soveltuvat hyvin niin kesähelteisiin, kuin paukkupakkasiinkin. Tarvittaessa vinyyliverhouksen asennuksen yhteydessä voidaan asentaa myös lisäeristys. Vinyyliverhous soveltuu sekä vanhan että uuden rakennuksen päällystämiseen.

50 vuoden takuu!

Vinyyliverhous ei ruostu, lahoa tai rapistu, eikä se estä rakennuksen tuulettumista, kun huolehditaan tuuletus raosta. Valmistaja antaa jopa 50 vuoden takuun talojen, hallien, autotallien ym. rakennusten ulkoverhoukselle. Runsaasta värivalikoimasta löytyy vaihtoehto joka makuun, eivätkä värit haalistu Suomenkaan sääolosuhteissa.
-Ei maalausta   - CE merkitty   -Ei ylläpidä paloa  - Nopea asentaa  -Ei ruostu/lahoa/homehdu - Asennuksesta kotitalousvähennys -Ei hilseile/halkeile  - Monia värejä ja malleja  -50 vuoden takuu  - voidaan asentaa entisen verhouksen päälle    -Kiinnitetään piiloruuvauksella - Helppo ylläpito
RoyaL Europa vinyyliverhoustuotteet:
CE- merkitty

Edustus ja asennus yksinoikeudella Pohjois- karjalassa

Ota yhteyttä ja kysy lisää ulkoverhousvinyyleistä!