OVET MITTATILAUSTYÖNÄ KITEELLÄ – ERILAISET RATKAISUT JOKA KODILLE

ELT-Rakennus Ky on monipuolinen rakennusalan osaaja Kiteeltä. Toimimme laadukkaiden kotimaisten Pihla-ovien valtuutettuna jälleenmyyjänä ja asentajana koko Pohjois-Karjalan alueella. Laadukkaat Pihlan ulko- ja parvekeovet nostavat kiinteistösi arvoa sekä parantavat energiatehokkuutta. Pihlan ovet ovat myös helppohoitoisia ja tyylikkäitä. 


Pihlan laaja ovivalikoima sisältää ulko-ovet, parvekeovet, varaston ovet, liukuovet ja palo-ovet. Kattavaan mallistoon kuuluu kymmeniä eri ovimalleja. Jokainen Pihlan parvekeovi ja ulko-ovi valmistetaan Suomessa. Kaikki Pihla-ovet valmistetaan mittatilaustyönä asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Voit tilata meiltä Pihlan ovet asennettuina tai ilman asennusta. Kysy lisää valikoimasta ja tilaa kartoituskäynti veloituksetta!

Ota yhteyttä!

Paranna asuntosi energiatehokkuutta

Asunnon energiatehokkuutta voi parantaa laadukkaalla ja lämmönpitävällä ovella, sillä Suomen olosuhteisiin suunniteltu ovi auttaa pienentämään lämmityskustannuksia. 


Pihla valmistaa ulko-ovet, jotka ovat vankkoja ja kestävät käytössä useita vuosikymmeniä. Ovi on laadultaan kestävä, kun se toimii niin kuin pitää ja pysyy suorana – vuodesta toiseen. Pihla tarjoaa ulko-oville 10 vuoden suoranapysymistakuun. Voit tutustu korkealuokkaiseen työjälkeemme Referenssit-sivulla.

Pihlan ovivalikoima

Ulko-ovet

Pihlan ulko-ovet valmistetaan erityisesti Suomen olosuhteisiin, ja siksi ovet tehdään vahvoiksi ja erinomaisen eristäviksi. Ulkonäöltään Pihlan ovet ovat tyylikkäitä, ja mieluisan vaihtoehdon voi jokainen löytää helposti vaikkapa verkkokuvastoa selaamalla. Valikoimasta löydät tavallisten ulko-ovien lisäksi ovet parvekkeelle ja terassille.

Liukuovet/lasiliukuseinät

Tilan jakaminen liukuovella tai lasiliukuseinällä tarjoaa selkeän tilaratkaisun sisustukseen sekä mahdollistaa valon läpäisyn oven tai seinän läpi. Pihlan mallistosta löydät monet kauniit ja toimivat ratkaisut sekä sisä- että ulkotiloihin.

Varastonovet

Varastotilat tarvitsevat lämpötilojen vaihtelua kestävät ovet, minkä lisäksi varaston ovelle suotavia ominaisuuksia ovat mm. tavallista parempi ilmanvaihtokyky sekä sarjoitettu avainpesä. Pihla-varastonovien valikoimasta löydät Pihlan ulko-ovien kanssa yhteensopivat vaihtoehdot.

Palo-ovet

Mikäli ovelle on esitetty EI30-paloluokkavaatimus, tulee oven vastata palostandardin mukaisia kestävyyteen sekä lämmöneristyskykyyn liittyviä vaatimuksia. Pihlan valikoimasta löydät monet tyylikkäät ja kestävät palo-ovivaihtoehdot niin sisä- kuin ulkotiloihin.

Lue lisää Pihlan tuotteista

Hyödynnä kotitalousvähennys

Tilaamalla Pihla-ovien asennuspalvelut meiltä saat tehtyä kotitalousvähennyksen työn hinnasta. Huomioithan, että vähennys on henkilökohtainen ja kahden aikuisen taloudessa molemmat voivat tehdä vähennyksen omaan verotukseensa. Lue lisää kotitalousvähennyksestä Verohallinnon kotisivuilta.