IKKUNAT MITTATILAUSTYÖNÄ KITEELTÄ – LAADUKAS VALINTA KOTIIN

ELT-Rakennus Ky on rakennusliike Kiteellä. Toimimme laadukkaiden kotimaisten Pihla-ikkunoiden valtuutettuna jälleenmyyjänä ja asentajana koko Pohjois-Karjalan alueella. Pihla valmistaa kaikki ikkunat ja ovet mittatilaustyönä Suomessa, ja siten löydät Pihlalta yksilölliset ratkaisut niin uudis- kuin remonttikohteisiin. Ikkunoiden koko ja muoto ovat vapaasti valittavissa. Myös karmisyvyys, kätisyydet, lasit ja lisävarusteet suunnitellaan yhdessä vastaamaan toiveitasi. 


Laadukkaat Pihla-tuotteet parantavat kotisi arvoa sekä kohentavat kiinteistösi ulkonäköä sisä- ja ulkopuolelta. Samalla talosi energiatalous parantuu ja kotiisi tulee huoltohelppoutta. Voit tilata meiltä Pihlan valmistamat tasokkaat puualumiini-ikkunat asennettuina tai ilman asennusta. Kysy lisää tai pyydä ilmainen tarjous käynti!

Ota yhteyttä!

Pihla-ikkunoiden energiatehokkuus

Ikkunoiden energiatehokkuutta voidaan arvioida mittaamalla ikkunan lämmöneristyskykyä, mikä Pihla-ikkunoilla on tavallista ikkunaa parempi. Ikkuna tulee asentaa oikeaoppisesti, jotta asunto voisi saada täyden hyödyn Pihla-ikkunan hyvistä ominaisuuksista.


Pihla antaa ikkunoilleen 5 vuoden komponentti- ja 10 vuoden rakennetakuun. ELT-Rakennus Ky on Pihlan sertifioima asentaja, minkä ansiosta annamme asennustyöllemme lisäksi 10 vuoden asennustyötakuun.


Asennamme ja myymme myös laadukkaat Pihla-ovet, lue lisää!

Pihlan ikkunavalikoima

Avattavat ikkunat

Sisäänpäin avattavat ikkunat ovat Suomessa yleisesti käytetty ikkunamalli. Sisäänpäin avattavien ikkunoiden vahvuuksiin kuuluvat pesemisen helppous ja turvallisuus, sillä koko ikkunan saa pestyä vaivattomasti sisältä käsin.

Kiinteät ikkunat

Kiinteät ikkunat ovat ikkunamalli, jotka muodostavat kiinteän lasipinnan ja sopivat siksi mainiosti suuriksi ikkunoiksi ja lasipinnoiksi. Kiinteää ikkunaa ei saa avattua, joten tällaisen ikkunan peseminen on avattavaa ikkunaa hankalampaa.

Erikoisikkunat

Erikoisikkunat on suunniteltu kohteisiin, joihin tavanomaiset ikkunat eivät syystä tai toisesta sovellu. Pihlan erikoisikkunoiden valikoimaan kuuluvat mm. paloikkunat ja savunpoistoikkunat.

Tutustu tarkemmin Pihlan tuotteisiin

Hyödynnä kotitalousvähennys

Kun tilaat meiltä Pihla-ikkunoiden asennuksen kotiisi, voit tehdä työn hinnasta kotitalousvähennyksen verotuksessasi. Vähennys on henkilökohtainen, ja kahden aikuisen taloudessa molemmat voivat tehdä vähennyksen ja siten saada suuremman verohyödyn. Tutustu kotitalousvähennykseen tarkemmin Verohallinnon sivuilla!